Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Τα αποτελέσματα αναζήτησης
24/10/2023

Το Di Mare Hotel βραβεύτηκε, η Σύρος ξεχώρισε!

Το ξενοδοχείο 4* Di Mare Hotel και το Boutique Florence, με ιδιοκτήτη τον κ. Χρήστο Πρασσάκη, έλαβαν μέρος στον πλέον καταξιωμένος θεσμό επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας και βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιχείρησης και την εξαιρετική τους τοποθεσία. 

Οι εκδηλώσεις της ethos EVENTS απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού και η Σύρος εκπροσωπήθηκε αντάξια με τη συμμετοχή του Di Mare Hotel και του Boutique Florenceκερδίζοντας Gold & Bronze βραβεία σε κάθε κατηγορία που συμμετείχαν. 

Συγκεκριμένα, στα Greek Hospitality Awards 2023 με παρουσιαστές την Μαρία Νικόλτσιου,  δημοσιογράφο του ALPHA TV και TALK RADIO 989 και τον  Χάρη Ντιγριντάκη οικονομικό συντάκτη TALK RADIO 989, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, TOURISMTODAY.GR, τα καταλύματα που έλαβαν μέρος κρίθηκαν κατά 40% από το κοινό και 60% από την κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο του τουρισμού μεταξύ των οποίων ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας – υπουργός υποδομών και μεταφορών – και ο κ. Χάρης Θεοχάρης – υφυπουργός εθνικής οικονομία και οικονομικών.

Με τη δική τους ψήφο, στήριξη και εμπιστοσύνη το ξενοδοχείο Di Mare έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Restaurant ξεχωρίζοντας για την ποιότητα των υπηρεσιών και του φαγητού όπως επίσης για την εξαιρετική τοποθεσία του. Το 4* ξενοδοχείο Di Mare Hotel ξεχώρισε και βραβεύτηκε καιστις κατηγορίες  Best Greek Beach Resort και Best Greek Boutique Hotel με βραβείο Bronze ενώ στην κατηγορία Best Greek Excellence in Service Hotelδιακρίθηκε με βραβείο Silver.

Αντίστοιχα, το ξενοδοχείο Boutique Florence με το ιδιαίτερο baroque style και την εξαιρετική τοποθεσία του στο λιμάνι της Σύρου, συμμετείχε και βραβεύτηκε στ ην κατηγορία Best Greek Excellence in Service Hotel με Bronze βραβείο . 

Η ομάδα Di Mare Hotel & Boutique Florence, θα ήθελενα ευχαριστήσει το κοινό που με την ψήφο του επιβράβευσε όλα όσα έχουν κατακτήσει και έχουν προσφέρει ως τώρα οι δυο επιχειρήσεις που δε θα τα είχαν καταφέρει χωρίς τη συμβολή, της υπηρεσίες και τις θυσίες των συνεργατών και ειδικότερα των: Βασιλακοπούλου Κατερίνα, Έλενα Μανωλά, Βάλλα Δήμητρα και Σταυροπούλου Μάγδα οι οποίες με μεράκι και πολλή αγάπη εργάζονταν ανελλιπώς και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε τώρα, αυτά τα δυο καταλύματα να βραβευτούν.

Προς τιμή των επισκεπτών, των συνεργατών και του κοινού που έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στο Di MareHotel και στο Boutique Florence, η διοίκηση των δυο ξενοδοχείων δεσμεύεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και υψηλών παροχών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Σύρου.

Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση